compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept vlees: IP 1991 juni
Ayam gulung
indradjaja070003.jpg
Ingrediënten
 
3 kippenbouten   
1 pak paneermeel 
˝ theelepel gemalen peper 
braadolie naar behoefte
3 kippenbouten   
1 pak paneermeel 
˝ theelepel gemalen peper 
braadolie naar behoefte
Bereiding
 
-    haal de beentjes uit de kippenbouten en snij het zo dat u brede
     stukjes krijgt;
-    inwrijven met peper en vis-sojasaus en ca. 15 minuten laten
      inwerken;
-    de kippenbouten breed spreiden, leg een plak rookvlees
      erop en daarna oprollen;
-    de beide uiteinden vastbin¬den met bindgaren;
-    stomen gedurende ca. 15 minuten;
-    als het al gaar is even laten afkoelen, flink insmeren met eiwit 
     en omwentelen in de paneermeel en daarna in de olie bakken;
-    in schijven snijden en serveren met chilisaus.
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links