... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept vlees: IP 1991 juni
Ayam gulung
Ingrediënten
3 kippenbouten
1 pak paneermeel
˝ theelepel gemalen peper
braadolie naar behoefte
3
kippenbouten
1 pak paneermeel
˝ theelepel gemalen peper
braadolie naar behoefte
Bereiding
- haal de beentjes uit de kippenbouten en snij het zo dat u brede
stukjes
krijgt;
- inwrijven met peper en vis-sojasaus en ca. 15 minuten laten
inwerken;
-
de kippenbouten breed spreiden, leg een plak rookvlees
erop en daarna oprollen;
-
de beide uiteinden vastbin¬den met bindgaren;
- stomen gedurende ca. 15 minuten;
- als het
al gaar is even laten afkoelen, flink insmeren met eiwit
en omwentelen in de paneermeel en daarna
in de olie bakken;
- in schijven snijden en serveren met chilisaus.
Selamat makan!