compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Mie: IP 1988 dec.
Mie telor/eiermie dengan/met sajoeran/groenten
indradjaja069003.jpg
Ingrediënten
 
- 1 pak mie telor
- ź kg verse udang (garnalen)
- 2 kopjes taugé
- 1 kop fijngesneden kool
- ˝ kop grof geraspte wortel
- 3 prei
- 2 eetlepels fijngesneden selderij
- 2 fijngewreven teentjes knoflook
- 4 eetlepels bakolie
- 2 kopjes kippenbouillon
- 1 theelepel fijngewreven peper
- taotjo
- zout
- vetsin

Bereiding
 
Bereiding:
- de mie koken tot het gaar is;
- in een vergiet doen en koud water er overheen gieten;
- maak de olie heet in de braadpan, de knoflook fruiten tot 
  het geel wordt, de taotjo toevoegen en even roeren;
- de gepelde udang erbij doen met wat peper en zout;
- meng dit alles goed door elkaar gedurende ca. 5 minuten;
- doe er dan de kippenbouillon bij;
- als die aan de kook is kan de groente erbij behalve de selderij
  en de taugé;
- sluit de pan af;
- als de groenten half gaar zijn, de mie erbij doen en
  goed roeren tot de groenten goed vermengd zijn;
- dan pas de taugé en vetsin toevoegen;
- als het op smaak is in een schaal gieten en versieren met
  reepjes omelet, fijn gesneden tjabé merah (zaadjes verwijderen)
  en de selderij;
- atjar ketimun en lomboksaus apart serveren.
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links