... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Groenten: IP 1989 dec
Kering kentang katjang
Ingrediënten
- 750 gram aardappelen
- 200 gram in schil gebakken pinda’s
- 3 eetlepels olie
- 3 à 4 eetlepels suiker
- 1 eetlepel asem
- 3 eetlepels gebakken uien
Fijn te maken ingrediënten:
- 8 rode lomboks
- 3 teentjes knoflook
- ½ theelepel zout
Bereiding
- schil de aardappels en snijd ze in dunne reepjes ter dikte
van een luciferhoutje of in heel fijne schijfjes
en bak ze goudbruin;
- verhit de olie en fruit de fijngemaakte ingrediënten totdat het
begint te geuren en voeg er de asem en
suiker aan toe;
- kook het op tot het zich verdikt;
- doe er dan de gebakken aardappelen, pinda's en uien bij en
vermeng het
geheel op een klein vuurtje goed door elkaar en
neem het dan van het vuur af.
Selamat makan!