compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Bijgerecht: IP 1992 juni
Atjar tjampoer tjita rasa
indradjaja060003.jpg
Ingrediënten
 
100 gram taugé 
1 groene paprika 
1 komkommer 
1 pot Amsterdamse uien 
1 stukje gember 
3 eetlepel azijn 
1 theelepel mosterdpoeder 
250 gram snijbonen
1 rode paprika
100 gram wortelen
2 teentjes knoflook
1 theelepel koenjit
3 eetlepels suiker
1 streng sereh
10 tjabe rawits
stukjes bloemkool 

Bereiding
 
-    de taugé van de staartjes ontdoen;
-    de snijbonen snijden en de wortelen fijnsnijden;
-    de paprika’s van het zaad en de zaadlijsten ontdoen en
     in stukken snijden;
-    de komkommer van de pitten ontdoen en in kleine stukken snijden;
-    de taugé met de andere groenten blancheren;
-    de boemboe’s fijnmaken en fruiten in olie, voeg er de suiker, 
     zout en azijn aan toe met de mosterdpoeder plus het vocht van
     de Amsterdamse uien;
-    laat het even goed koken en doe er dan alle overige ingrediënten bij;
-    het laatst de komkommer en de taugé;
-    goed door elkaar mengen en dan afnemen;
-    laten afkoelen;
-    afmaken met een tiental tjabe rawits.
 
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links