... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Garnaal: IP 1992 feb
Udang Besar Saus Inggris
Ingrediënten
1 kg grote garnalen
2 grote uien
1 theelepel peper
3 eetlepel saus Inggris
2 teentjes knoflook
1 rode
lombok
2 tomaten
sap van 1 citroen
margarine om te braden
zout en suiker naar smaak
Bereiding
- maak de garnalen schoon en week ze een half uur lang
in het citroensap;
-
snij de uien in grote ringen en versnipper de knoflook;
- haal de pitten uit de lombok en snij het in fijne ringen;
-
verwijder de pitten van de tomaten en snij eveneens in ringen;
- verwarm de margarine en fruit de uien en knoflook
tot het lichtgeel is;
- voeg nu de droog gebette garnalen eraan toe en bak ze even mee;
- bestrooi
het met zout, peper en suiker en doe de tomaten
ringen, lombok en saus Inggris erbij;
-
doe de deksel op de pan en draai het vuur op de kleinste stand
en laat ongeveer 20 minuten doorkoken
Selamat
makan!