compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Vis: IP 1993 juni
Visstick pedis
indradjaja026002.jpg
Ingrediënten
 
1 pak diepvriesvissticks       
1 stukje trasi bakar        
1 eetlepel basterdsuiker 
2 eetlepels sambal oelek
1 theelepel knoflookpoeder
beetje asem water 
zout naar smaak
Bereiding
 
-    de vissticks droog en krokant in
    olie bakken;
-    de sambal oelek, trasi bakar en
     de knoflook fijnwrijven en/of mengen
     en in wat olie fruiten, dan het 
     asemwater  toevoegen samen met
     de basterdsuiker;
-    even laten sudderen tot de boemboe
     wat dik is;
-    als alles al op smaak is afgemaakt,
     van het vuur halen en de
     gebakken vissticks langzaam door
     de boemboe mengen;
-    men kan ook een ui gebruiken maar
     dan worden de vissticks vlugger zacht.
 
Selamat makan!
 
Ingezonden door K. v.d. Nieuwenhof/Berg en Terblijt
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links