compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Vis: IP 1995 aug
Ikan petjil
indradjaja024003.jpg
Ingrediënten
 
1 kg vis, naar eigen keus 
3 teentjes knoflook 
2 theelepels kentjoer 
3 eetlepels olie
water 
1 ui
stukje trasi
8 kemirinoten
zout en sambal oelek naar smaak
Bereiding
 
-    snij de vis in stukjes;
-    snipper de ui fijn en pers de knoflook;
-    rooster de kemirinoten en maak ze fijn;
-    fruit de ui, knoflook en de kruiden in de hete olie licht aan en
     voeg onder goed roeren de vis, het zout en de sambal toe;
-    laat het 10 minuten sudderen;
-    voeg tijdens het roeren, indien nodig, wat water toe om het
     geheel smeuïg te houden zodat het goed gemengd wordt;
-    laat nu het geheel op een zo laag mogelijk vuur indampen
     en 'drogen';
-    het mag niet bakken, let op dat het niet bruin wordt;
-    schep daarom het geheel regelmatig om totdat de vis
     pluizig en lekker knapperig wordt.
     

 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links