compleet & voordelig
 
Uw gastvrouw:  Jaruwan
 
Adres:                                                       
Noordewierweg 68                                   
3812 DM Amersfoort                                 
Tel. 033-2584178
 
Openingstijden: 
maandag                        : 13.00 - 19.00
dinsdag t/m vrijdag         : 11.00 - 19.00
zaterdag                         : 11.00 - 19.00
Zondag                           : 13.00 - 18.00 
 
Let op!
Acties & waardebonnen op INDRADJAJA POST pagina 2 & 3 zijn niet geldig in de vestigingen Amersfoort, Brunssum & Hengelo. Wilt u de acties van deze vestigingen weten, mail dan naar Tisani@indradjaja.nl onder vermelding AmersfoortOF
Brunssum.
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Toko Indradjaja Amersfoort

In de Toko vindt u een keur aan  Aziatische en een redelijk assortiment aan Surinaamse houdbare levensmiddelen. Tevens  kunt u  bij ons terecht voor verse producten. Denk hierbij aan kruiden als laos, daun salam, sereh en kentjoer en aan verse Aziatische groenten als paksoi, samsoi, kangkung en cabe (groene of rode pepers). Wie geen tijd heeft om te koken of liever zelf niet kookt, is er een grote variatie aan gerechten, maaltijden en snacks. Op het gebied van non-food verkopen wij niet alleen rijststomers, cobeks en afro haarproducten, maar kunt u ook producten vinden als porseleinen borden, kipas sate, sapu lidi en luxe Chinese chopsticks. Voor zwaardere artikelen zoals rijst is er altijd wel een winkelwagen aanwezig voor vervoer naar uw auto.

 

Heeft u op- of aanmerkingen over de winkel? Laat het ons weten. Wij staan open voor uw mening. Heeft u verder ook vragen of komt u er niet uit, aarzel dan niet om het te vragen. Mocht een artikel niet aanwezig zijn die u zoekt, dan zullen wij ons uiterste best doen om deze voor u te bestellen. Wij blijven werken aan het vervolmaken van ons assortiment.

U kunt bij ons onbeperkt  gratis  parkeren.

 

Tot ziens / sampai jumpa in onze Toko


 
indradjaja088007.jpg
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links