compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Groenten: IP 1988 okt
Kentang masak so-oen
indradjaja065003.jpg
Ingrediënten
 
- ¼ kg aardappelen
- 2 stengels peteh of 50 g diepvries peteh
- 3 lombok merah (rode)
- 1 pak so oen
- 1 ons verse garnalen
- 3 rode uien
- 1 teentje knoflook
- ketjap manis
- zout
- vetsin
- bakolie

Bereiding
 
- de geschilde aardappelen in dobbelsteentjes snijden en gaar bakken,
  dan afnemen;
- de uien, knoflook en lombok in fijne reepjes snijden en fruiten in
  een paar lepels olie;
- voeg de gepelde en gezouten garnalen toe en roer tot de
  garnalen gaar zijn;
- doe de gesneden peteh erbij en een behoorlijke hoeveelheid
  ketjap, ¼ kop water en voeg de van tevoren geweekte so oen toe;
- roer tot alles goed gemengd is en serveer het dan.
 

 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links