compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Groenten: IP 1996 dec
Toemis kool
indradjaja056002.jpg
Ingrediënten
 
400 gram witte kool    
1 eetlepel ketoembar    
½ bouillonblokje   
50 gram garnalen (rauw)    
2 eetlepels asemwater 
1 sjalotje
1 stukje trasi
2 teentjes knoflook
olie
1 rode lombok
beetje santen.

Bereiding
 
-    oelek de sjalot, knoflook, lombok, trasi en ketoembar fijn en
     fruit dit even;
-    voeg dan de gesneden kool toe en een beetje kokend water;
-    daarna de garnalen, het halve bouillonblokje en de santen toevoegen;
-    af en toe omscheppen en ca. 20 minuten laten sudderen.
 
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links