compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Tahoe & tempeh: IP 1990 mei
Keripik tempeh
indradjaja049002.jpg
Ingrediënten
 
- 600 gram tempeh
- 200 cc water
- ½ theelepel kalkwater (kaper sirih)
- 100 gram rijstemeel mengen met
  25 gram tapiocameel
- olie om te bakken
Fijn te maken ingrediënten:
 - 4 kemirinoten (geroosterd)
 - 1 teentje knoflook
 - 1 theelepel ketoembar
 - ½ theelepel kentjoer
 - zout
Bereiding
 
- snij de tempel in dunne plakken van ongeveer 3 x 5 cm;
- meng de ingrediënten met water en kalkwater en voeg er de
  meelsoorten bij;
- goed roeren, zodat er geen klonters achterblijven;
- doe in deze pasta de tempeh en bak of frituur het in voldoende
  warme olie;
- de olie mag absoluut niet te heet zijn, omdat anders het meel eerder
  gaar is dan de tempeh.
 
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links