... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Tahoe & tempeh: IP 1990 mei
Keripik tempeh
Ingrediënten
- 600 gram tempeh
- 200 cc water
- ½ theelepel kalkwater (kaper sirih)
- 100 gram rijstemeel mengen met
25
gram tapiocameel
- olie om te bakken
|
|
Fijn te maken ingrediënten:
- 4 kemirinoten (geroosterd)
- 1 teentje knoflook
-
1 theelepel ketoembar
- ½ theelepel kentjoer
- zout
Bereiding
- snij de tempel in dunne plakken van ongeveer 3 x 5 cm;
- meng de ingrediënten met water en kalkwater en voeg er de
meelsoorten bij;
- goed roeren, zodat er geen klonters achterblijven;
- doe in deze pasta de tempeh en bak of frituur het in
voldoende
warme olie;
- de olie mag absoluut niet te heet zijn, omdat anders het meel eerder
gaar is dan de tempeh.
Selamat
makan!