compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Kip: IP 1994 mei
Semoor Batavia
indradjaja035003.jpg
Ingrediënten
 
500 gram kippenbouten    
1 teentje knoflook       
1 eetlepel honing        
1 mespunt trasi        
1 kop dikke santen
 1 grote ui
 3 rode lomboks
theelepel djahé
1½ theelepel asem
zout naar smaak       
olie
Bereiding
 
-    de kippenbouten in olie snel bruin bakken en uit de olie halen
     en uit laten lekken;
-    de ui, knoflook en rode lomboks fijnwrijven en samen met de trasi,
     djahé en zout fruiten;
-    voeg de kippenbouten er aan toe samen met de santen, honing, asem,
     zout en doe er water bij tot de bouten net onder staan;
-    breng het geheel aan de kook en laat het doorsudderen tot de saus
     is ingedikt. 
 
Smakelijk eten!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links