compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Vis: IP 1994 okt
Ikan boemboe ketjap
indradjaja025003.jpg
Ingrediënten
 
500 gram verse makreel    
2 teentjes knoflook        
1 eetlepel citroensap    
1 eetlepel boter of margarine
1 ui
3 eetlepels ketjap
¼ liter water
sambal oelek    
zout
Bereiding
 
-    snij de makreel in moten en was deze;
-    snij de ui zeer fijn, en hak de knoflook fijn;
-    fruit de ui en de knoflook in de hete boter tot de ui glazig is;
-    voeg de ketjap, citroensap, zout en sambal oelek (deze laatste
     twee naar smaak) toe en laat de saus al roerend even doorkoken;
-    giet nu het water erbij en wanneer de saus weer aan de kook is
     de makreelmoten er aan toe voegen;
-    met gesloten pan het geheel langzaam gaar stoven. 

 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links