compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Dessert: IP 1989 juni
IJs blimbing - IJs zuurzak
indradjaja016002.jpg
Ingrediënten
 
IJs blimbing
 
- 2 rijpe belimbing
- sap van 3 à 4 citroenen
- suikerwater
- ijsblokjes
- een beetje zout
 
IJs zuurzak
Ingrediënten:
- 1 rijpe zuurzak of uit blik
- sap van 3 à 4 citroenen
- suikerwater
- ijsblokjes
Bereiding
 
IJs blimbing
 
- de rand van de belimbing afsnijden, over de lengte doorsnijden
  en de helften in stukjes van ca. ½ cm. snijden;
- strooi er een beetje zout op;
- giet het sap van de citroenen erover en roer het even;
- laat het in de koelkast koud worden
- zet suikerwater klaar met een beetje kleurstof (geel) erin,
  zodat het lichtgeel van kleur wordt.
IJs Zuurzak
 
- schil de zuurzak en verwijder de pitjes, maak het fijn en meng
  de zuurzak met het citroensap, suikerwater en gewoon water;
- laat het koud worden in de koelkast;
- giet het in glazen en voeg ijsblokjes toe.
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links